Комплекс KANDINSKY Odessa Residence пропонує апартаменти біля моря

Комплекс апартаментів Кандинського вибирають інвестори, які хочуть жити на відстані прогулянки до Чорного моря і в той же час перебувати в епіцентрі ділового та світського життя Одеси. Курортна резиденція будується в Приморському районі, в десяти хвилинах їзди від однієї з головних визначних пам’яток міста — вулиці Дерибасівської.

Комплекс KANDINSKY Odessa Residence

Чому ЖК KANDINSKY Odessa Residence?

Резиденти комплексу Кандинського зможуть щодня милуватися заходами на власній терасі і насолоджуватися атмосферою приватності. Це далеко не всі переваги курортного комплексу.

Ексклюзивний проект. Об’єкт в авангардному стилі буде вигідно виділятися на тлі інших будівель.

Надійність. Реалізацією проекту займаються компанії з бездоганною репутацією — Perfect Group, Citex Development і SAGA Development.

Престижне розташування. На відстані витягнутої руки знаходиться Траса здоров’я. Тут можна бігати, кататися на велосипеді, електросамокаті або гіроборді. Дорога до пляжу Caletón пішки займає близько 7 хвилин. Протягом 10 хвилин можна дійти до ботанічного саду, а протягом 20 хвилин — до Палацу спорту, де проходять різні шоу-програми, а також спортивні заходи на льоду.

Продумана внутрішня інфраструктура. На цілодобово охороняється працюватиме фітнес-клуб, салон краси, магазин делікатесів, ресторан. У планах — облаштувати комфортні місця для відпочинку та кінотеатр. Для резидентів заплановано підземний паркінг, а для гостей та служб доставки — парковка в зоні загального користування. Одесити зможуть прогулюватися в парку, де буде фонтан і різні зони для активного проведення дозвілля.

Генплан KANDINSKY Odessa Residence ви завжди можете подивитися на сайті курортної резиденції.

Територія релаксу і комфорту: апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence

На продаж виставлені одно-, дво-, трикімнатні і дворівневі апартаменти. Загальна площа — від 37,5 до 245,75 кв. м. Є можливість виділити зону прийому гостей, організувати робочий куточок і місце для занять фітнесом. На терасі вийде облаштувати лаунж-зону з кріслом-гойдалкою і зеленими рослинами. Можна встановити круглий дерев’яний стіл зі стільцями, де буде приємно збиратися з друзями на чай.

Проаналізуйте планування поверхів ЖК Кандинського та виберіть найкращі варіанти. Відзначимо, що на етапі будівництва можна внести зміни в базове планування апартаментів з урахуванням власних запитів.

Відгуки інвесторів ЖК KANDINSKY Odessa Residence та тих, хто лише обирає нерухомість біля Чорного моря читайте на форумі про нерухомість в Україні.

Оставить комментарий