Будівництво ЖК «Автограф» на завершальному етапі, ключі будуть передані мешканцям до кінця року

Житловий комплекс «Автограф» знаходиться на вулиці Генерала Жмаченка, 28, в 15-ти хвилинах ходьби від станції метро «Дарниця».

Девелопер DIM Group завершує всі основні роботи в другій черзі ЖК «Автограф». Планується, що мешканці двох нових будинків по вулиці Жмаченка, 28, зможуть отримати ключі від своїх квартир уже до Нового року. Перша черга комплексу була введена в експлуатацію в 2017 році. Поруч з будинком упорядкували двір з дитячими майданчиками і затишними місцями для відпочинку, які доступні для жителів новобудови.

На сьогодні в будинках 2 і 3 висотністю 26 поверхів вже запущені ліфти, завершені роботи у вхідній групі, обробка вестибюлів, гостьового санвузла в лобі, повністю проведені оздоблювальні роботи на всіх поверхах, в тому числі в зонах загального користування, запущено водопостачання, готові до запуску котельні. Нагадаємо, що архітектурна концепція комплексу передбачає влаштування складного навісного вентильованого фасаду.

«Зараз процес установки фасадної системи на будинках 2 і 3 проходить фінальний етап тестування. Це єдиний блок робіт, який необхідно завершити — підрядники планують закінчити його до кінця листопада. Як тільки фасад змонтують, інвестори будуть запрошені для отримання ключів і підписання документів », — коментує завершення робіт керівник проекту« Автограф », Олександр Карпяк.

Нагадаємо, що «Автограф» — житловий комплекс комфорт-класу в Дніпровському районі столиці, поблизу парку «Перемога». У другому і третьому будинках комплексу, підготовлених до здачі в 2019 році, розміщені 384 квартири. Для реалізації ідеї комфортного життя девелопер забезпечує високу якість будівельних робіт і матеріалів, застосування сучасних трендів в плануваннях, дотримання всіх стандартів безпеки — від відеоспостереження до цілодобової охорони на території комплексу.

Оставить комментарий