Вигідні умови розстрочки від забудовника для інвесторів в ЖК «Сучасний квартал»

ЖК «Сучасний квартал» зводять по проспекту Любомира Гузара, 9Б, що в столичному Солом’янському районі, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут».

Візуалізація ЖК «Сучасний квартал»

Стало відомо, що в ЖК «Сучасний квартал» нові умови розстрочки на житлову нерухомість. Як розповіли у забудовника, купити квартиру можна з початковим внеском не менше 50% від повної вартості житла. Виплата залишку суми можлива до закінчення будівництва. Першу секцію планують здати в кінці 2020 року, другу до 31 березня 2021-го. Забудовник звертає увагу, що не сплачені метри підлягають подорожчанню за поточною ціною на день оплати, але при цьому вартість квадратного метра не перевищуватиме 950 у. е.

Варто зазначити, що через 10 днів, а точніше з 25 листопада 2019 року, очікується підвищення цін, тому інвесторам варто якнайшвидше обміркувати придбання квартири і, можливо, скористатися розстрочкою. На поточний момент, мінімальна вартість — 17 000 грн / кв. м, а до реалізації представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири площею від 28,88 до 76,68 кв. м.

Отримати актуальну інформацію за доступними планувань і про умови покупки житла в розстрочку можна у відділі продажів по телефону: +38 (067) 010 10 39.

Коротко про житловий комплекс

«Сучасний квартал» — новобудови в урбаністичному стилі, який представляє нерухомість класу «комфорт». Житловий фонд чотирьох секцій, запланованих в кварталі, складе 612 квартир.

16-поверхові будинки зводять за монолітно-каркасною технологією, із застосуванням цегли, газоблоку і мінеральної вати. У комплексі передбачено автономне опалення, яке дозволить не тільки розумно витрачати ресурс, а й економити на оплаті комунальних рахунків.

У комплексі заплановано все, що необхідно сучасній людині для постійного комфортного проживання. Серед об’єктів — дитячий садок, футбольне поле і фонтани.

Дізнатися і обговорити інші особливості об’єкта, а також інфраструктуру поблизу можна на форумі ЖК «Сучасний квартал».

Оставить комментарий