ТОВ «Еквілібріум Трейд» пропонує киянам доступне житло в ЖК Svitlo Park

ЖК Svitlo Park Еквілібріум Трейд – відомий в Україні забудовник, який спеціалізується на зведенні сучасних житлових комплексів «під ключ». Станом на 2019 рік основним завданням забудовника є зведення ЖК Svitlo Park поблизу історичного центру Києва.

Забудовник намагається максимально враховувати потреби і можливості майбутніх мешканців житлового комплексу. Саме тому, що комплекс розроблений як самодостатнє міні-місто з повноцінною інфраструктурою. До уваги покупців представлені квартири різних планувань — від однокімнатних до чотирикімнатних. І що найбільш приємно, вони доступні за дуже привабливою ціною, враховуючи їх розташування поблизу столичного центру. Чому? Розглянемо нижче!

Вигідні умови покупки квартир в ЖК Світло Парк

Цінова привабливість житла в даному комплексі обумовлена тим, що підрядник паралельно реалізує дві програми:

  • Розстрочка з мінімальним початковим внеском.
  • Система знижок.

Готова квартира зазвичай коштує помітно дорожче, ніж проектна в будинку, який тільки будується. По-перше, на вже побудовану нерухомість знаходиться більше покупців, що дозволяє продавцю підвищувати ціну. По-друге, у майбутніх власників є 100% гарантія того, що житло буде отримано в строк, адже воно вже існує і ніякі простої в будівництві йому не страшні.

Програма розстрочки на нерухомість — актуальне і вигідне рішення як для забудовника, так і для покупців. Перший отримує надійне джерело фінансування у вигляді початкових внесків від майбутніх мешканців. Такі вливання гарантують постійний приплив капіталу, який можна направити в будівельний процес. Ну а покупці за допомогою розстрочки наближають момент реалізації мрії про власне житло, не чекаючи, поки сума накопичень досягне потрібної величини.

Оскільки зараз житловий комплекс Svitlo Park реалізує тільки першу чергу будинків, ціни на квартири в ньому — одні з найбільш привабливих в центральних районах столиці. Однак у міру зведення багатоповерхівок вартість нерухомості обов’язково буде рости, адже забудовник не стане відчувати нестачі в клієнтах. Якщо ви хочете придбати комфортабельну нерухомість в новобудові дійсно вигідно, тоді «беріть бика за роги» вже сьогодні — переходите на сайт ЖК Світло Парк від Еквілібріум Трейд і вибирайте квартиру з оптимальною плануванням прямо зараз!

Оставить комментарий