Керівник відділу продажів ЖК Montreal House розповів про концепцію

ЖК Montreal House Трендом на сьогоднішній день є особиста свобода і незалежність. Проявляється це у всіх життєвих аспектах і в організації житлового приміщення особливо. У пріоритеті для сучасного інвестора концептуальне житло, індивідуальні планування, світлий функціональний простір, який можна облаштувати під індивідуальні потреби і, звичайно, досконалий рівень комфорту.

Наші житлові комплекси мають свою філософію — ЖК Montreal House підійде для динамічних людей, які живуть в одному ритмі зі столицею, в курсі всіх основних подій і звикли бути в центрі київського життя. ЖК Illinsky House — для людей, закоханих в історію і культуру Києва, яких захоплює особлива неповторна атмосфера Подолу. В обох проектах максимально враховані всі складові комфортного проживання — від продуманої вхідної групи до оглядових терас на верхніх рівнях. Панорамне скління візуально збільшує приміщення і забезпечує максимальне природне освітлення. А планування інвестори можуть зробити на свій смак — при покупці обговорюється розташування стін і приміщень в квартирі.

Наявність паркінгу і зарядок для електрокарів, використання натуральних екологічних матеріалів в будівництві, повна безпека на території, консьєрж-сервіс, який візьме на себе вирішення побутових питань — найбільш актуальні тренди, які будуть реалізовані в рамках проектів ЖК Montreal House і ЖК Illinsky House.

Також, використані нами енергоефективні склопакети в алюмінієвому профілі, мінімізують теплообмін квартири і навколишнього середовища. У свою чергу, горизонтальна розводка опалення та регулювання споживання тепла максимально оптимізує витрати жителів на обігрів квартир в холодну пору року.

Що стосується архітектурних рішень, то в ЖК Montreal House буде реалізований круговий під’їзд до центрального входу в будинок, простір і висота стель основного лобі більше 9 метрів. Що стосується оздоблення фасаду — це керамограніт, натуральний камінь і елементи з металу. Каскадна поверховість будівель і відкриті тераси на дахах відкриють жителям унікальні види центру міста.

ЖК Illinsky House буде виконаний в стилі сучасної класики — низькоповерхова забудова, оздоблення фасадів натуральним каменем, декоративним цеглою і керамогранітом в стриманих тонах. Це дозволить вписати комплекс в архітектуру місцевості і гідно підкреслити існуючі споруди, яким не один десяток, а то й не одна сотня років.