Стан будівництва ЖК «Сучасний квартал» станом на початок жовтня

За повідомленням забудовника ЖК «Сучасний квартал», у другій секції завершені монолітні роботи вертикальних елементів підвального приміщення і виконані підготовчі роботи для влаштування вертикальної гідроізоляції. На поточний момент тут проводять бетонування плити перекриття.

На будмайданчику ЖК «Сучасний квартал» в жовтні 2019 року

У першій секції комплексу виконано монтаж вентиляційних блоків, а також завершені роботи по влаштуванню міжквартирних простінків з 8-го по 16-й поверхи.

Восени поточного року будівельники проводять облаштування простінків дахової котельні та вентиляційних шахт. У правому крилі і торцевій частині, з 3-го по 12-й поверхи, встановлені віконні конструкції. У виробництві — панорамні вікна з 8-го по 16-ий поверхи.

Скління будинків у Сучасному кварталі

У склінні будинків компанія-забудовник використовує сучасні та надійні матеріали, що зробить їх однією з переваг комплексу. У новобудовах встановлюють металопластикові конструкції з системою REHAU Euro-Design 70. Як стверджує забудовник, саме вікна з 5-камерним профілем і монтажною глибиною від 70 мм відповідають вимогам Державної програми компенсації заходів з термомодернізації житлового фонду, в якій прописано використання подібних конструкцій в склінні житлових приміщень на більшій частині України.

Вікна з профільної системою Euro-Design 70 забезпечують оптимальний рівень теплоізоляції житлового приміщення. Завдяки їм, зменшується втрата тепла в квартирі і, як наслідок, власники зможуть заощадити кошти на оплату комунальних послуг за опалення та кондиціювання.

Звичайно ж, важливий і естетичний вигляд. Вікна з системами Euro-Design 70 відповідають самому вимогливому дизайнерському стилю і органічно доповнюють інтер’єр квартири. Виробник розробив різноманіття форм і кольорів.

Варто також відзначити, що віконні конструкції ЖК «Сучасний квартал» будуть оснащені надійною фурнітурою німецького виробника Winkhaus. Завдяки інноваційним системам proPilot та activPilot Concept, а також рішенням конструкторів, невелика кількість елементів фурнітури забезпечує надійне функціонування і комфортне користування вікнами.

Інші переваги ЖК Сучасний квартал

Серед інших переваг новобудови, можна виділити безпеку віконних конструкцій, оснащених цими технологіями: різноманітні косинці та завіси проти злому, ручки з ключами, замки дитячої безпеки і інші пристосування. Теж стосується і фурнітури для комфортного користування вікном: трампліни від провисання, обмежувачі, фіксатори, блокади, балконні зачепи і багато іншого.

Висока якість фурнітури Winkhaus підтверджують сертифікати відповідності європейським нормам. Крім того, виробник дає 10 років гарантії на її використання.

Отримати вичерпну інформацію, про застосовувані матеріалах і технологіях в комплексі можна у менеджерів відділу продажів, попередньо записавшись на зустріч по телефону: +38 (044) 353 02 02.

Дізнатися більше про комплекс і спілкуватися з інвесторами з питань будівництва об’єкта, його характеристик і особливостей можна на форумі ЖК «Сучасний квартал» — httpы://gitlo.in.ua/viewtopic.php?t=355.

Оставить комментарий