Готівочка — онлайн-сервіс кредитування з вигідним умовами

Часом трапляється так, що терміново потрібні гроші на покупку чого-небудь, оплату якихось послуг або просто не вистачає до зарплати. Найшвидше рішення проблеми — позичити гроші, але от не завжди хочеться просити у родичів або друзів. В такому випадку можна взяти позику цілодобово онлайн, скориставшись послугами сервісу Готівочка.

Сервіс спеціалізується на онлайн-кредитуванні. Оформити позику можна на банківську карту будь-якого банку України. Зробити це можна з будь-якого міста, так як не потрібно їхати в офіс, всі операції, а точніше оформлення заявки і видача кредиту проводиться в онлайн-режимі. Система працює автоматично і цілодобово, тому отримати гроші на карту можна в будь-який час доби. Пізній вечір або ніч, свято або вихідний не стануть перешкодою для вирішення термінових фінансових проблем.

Переваги сервісу

Якщо скористатися послугами онлайн-сервіс кредитування Готівочка, можна отримати позику від 800 до 10 000 гривень. Відсоткова ставка в день про 1,9%, а при першому зверненні доступний безвідсотковий кредит.

До інших переваг сервісу онлайн-кредитування Готівочка можна віднести наступне:

Простота. Інтерфейс сайту простий, тому розібратися в ньому зможе будь-яка людина. Щоб подати заявку на отримання грошей, не потрібно виконувати складні дії. Буде потрібно тільки створити кабінет і заповнити основну інформацію. Це займе всього кілька хвилин.
Швидкість. Рішення про видачу кредиту позичальник отримує протягом 15 хвилин. Не потрібно чекати 3-5 днів, поки банк розгляне звернення. Гроші миттєво перераховуються на карту після схвалення.
Мінімум документів. Для отримання позики не доведеться збирати довідки про доходи та інші документи. Буде потрібно тільки паспорт, ідентифікаційний код і банківська карта.
Прозорість. Відсутність прихованих комісій допомагає уникнути неприємних сюрпризів. Про передбаченої комісії і її точний розмір користувач попереджається до отримання кредиту.
Можливість відстрочки. Якщо виникає непередбачена ситуація і не вдається повернути борг до необхідного часу, можна взяти відстрочку платежу. Додаткових комісій в такому разі не нараховується.
Цілодобова робота. Скористатися послугами сервісу можна в будь-який час доби. Готівочка працює щодня без свят і вихідних.
Можливість дострокового погашення. Якщо раніше з’явилися гроші, можна достроково погасити кредит, при цьому не доведеться додатково платити комісію і штраф.
Великі ліміти. Всього за кілька хвилин без довідок про доходи та поручителів можна оформити до 10 000 гривень. Суму кожна людина вибирає самостійно при оформленні заявки.
Тривале кредитування. При необхідності оформить кредит можна до 30 днів, а також продовжить договір.
Безпека. Ваша персональна інформація буде знаходяться під надійним захистом. Треті особи не мають до них доступ.
Технічна підтримка. Якщо в процесі оформлення кредиту виникають якісь труднощі або питання, можна скористатися допомогою фахівців. Вони проконсультують з усіх питань і допоможуть розібратися в нюансах.
Близько 90% заявок схвалюються. Ніяких тривалих перевірок, при цьому не потрібні поручителі і інші «гарантії». Оформлення позики відбувається без дзвінків і зайвих клопотів.

Сервіс-онлайн кредитування Готівочка висуває мінімальні вимоги до позичальників. Вік — від 18 років, наявність паспорта громадянина України. Необов’язково мати офіційне джерело доходу або підтверджувати стаж від 6 місяців на останньому місці роботи, не потрібно просити родичів стати поручителями. Сервіс кредитування Готівочка допомагає швидко закрити фінансову пробоїну і надає кредити на вигідних умовах. Позичальники, які повторно звертаються, можуть розраховувати на більш вигідні умови.