Стартували продажі квартир в ЖК Lucky Land

ЖК Lucky Land зведуть на вулиці Берковецькій, 6, в Святошинському районі Києва, в 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Академмістечко».

Як стало відомо, 15-го, 16-го і 17-го листопада 2019 року в ТРЦ Lavina Mall відбудуться святкові заходи з нагоди відкриття офісу продажів і довгоочікуваного початку реалізації квартир в ЖК Lucky Land. Компанія DIM Group запрошує всіх бажаючих.
Свято розпочнеться 15 листопада в 12.00. В цей день в фан-зоні Lucky Land гостей чекають смачні частування, яскрава фотозони, а також можливість першими дізнатися про переваги житлового комплексу та отримати максимально вигідну пропозицію від забудовника на придбання нової квартири. 16 і 17 листопада свято влаштують для маленьких гостей — Luck Land підготував веселі розваги та подарунки.
Уточнити необхідну інформацію можна за телефоном: +38 (044) 390 27 59.

Коротко про житловий комплекс Lucky Land
Житловий комплекс Lucky Land — сучасний проект в стриманому скандинавському стилі, який підійде для людей, що живуть в ритмі міста, і, в той же час, що цінують комфорт заміського життя.
Проектом передбачено створення комфортного і стильного житлового простору з панорамним склінням і терасами з видом на ліс, квартирами з просторими кухнями-вітальнями, закритою територією, що охороняється з концепцією «двір без машин», і дизайнерськими лобі.
Комплекс Lucky Land планують реалізувати на ділянці 37 га. На закритій безпечній території побудують 23 житлових будинки висотою від 10-ти до 16-ти поверхів. Новобудови зведуть за монолітно-каркасною технологією. У будинків облаштують комбіновані фасади з керамічної плитки і декоративної штукатурки. Житловий фонд комплексу складуть 4 144 квартири. Забудовник обіцяє більше 40 типів планувань.

У комплексі заплановано підземний і гостьовий паркінги на 356 i 2 500 машино-місць відповідно. Передбачена в комплексі і розвинена власна інфраструктура. Тут з’явиться дитячий сад, сучасна школа зі стадіоном, коворкінг, ігрові та спортивні майданчики, мотузковий парк, зона барбекю, велодоріжки і навіть лижна траса.

Для реалізації об’єкта вибрано зручне розташування. Поруч хороша транспортна розв’язка. У безпосередній близькості — ТРЦ Lavina Mall з кінотеатром IMAX, будівельний гіпермаркет «Епіцентр», а також продуктові супермаркети «Ашан», Novus і «Сільпо».

В 2 км від комплексу — кліматичний курорт Пуща-Водиця. Та й з вікон квартир буде відкриватися вид на ліс площею 100 га, де жителі комплексу зможуть влаштовувати пікніки, насолоджуватися природою і прогулянками на свіжому повітрі.

Оставить комментарий