Новини з будівництва ЖК «Абрикосовий» у вересні 2019 року

Новини з будівництва ЖК «Абрикосовий» у вересні 2019 року

ЖК «Абрикосовий» зводять на перетині вулиць Абрикосової і Жулянської, які знаходяться в Голосіївському районі столиці. Найближча станція метро «Теремки» — в 15-ти хвилинах ходьби.

Як розповіли в холдингової компанії «Київміськбуд», на будмайданчику за планом ведуться наступні роботи:

  • монтаж вертикальних елементів в будинку №1;
  • облаштування ростверку будинку №2;
  • облаштування котловану майбутнього новобудови №3.

Нагадаємо, що ЖК «Абрикосовий» відноситься до нерухомості комфорт-класу. За проектом забудови заплановано зведення трьох 26-поверхових новобудов. Будівництво будинків ведеться за монолітно-каркасною технологією. Стіни з газобетону утеплять мінеральною ватою і обштукатурять по системі «мокрий фасад». Для міжквартирних і міжкімнатних перегородок буде використаний цегла і керамзитобетонні блоки.

Забудовник повідомив, що на поточний момент інвесторам доступні одно-, дво- і трикімнатні квартири площею від 36 до 75 кв. м. Також до продажу представлено дворівневе житло площею 73, 113 і 147 кв. м, де заплановано дві, три або чотири кімнати. Дізнатися більше про пропонуєму нерухомість можна у відділі продажів по телефону: 38 (044) 379 46 97.

У новобудовах запроектовано 690 квартир, по 10 — на типовому поверсі. Забудовник зазначає, що крім зручного планування житла, перевагою комплексу стане його локація. У пішому доступі до станції метро «Теремки» та Одеська площа, звідки курсують маршрутні таксі в сторону столичного масиву Академмістечко, центр міста і передмістя.

Обговорити характеристики і особливості проекту, а також стежити за ходом будівництва можна на форумі ЖК «Абрикосовий».

Будівництво ЖК «Абрикосовий» станом на кінець вересня 2019 року
Будівництво ЖК «Абрикосовий» станом на кінець вересня 2019 року

Оставить комментарий