O2 Residence — альтернатива заміському будинку від столичного забудовника

O2 Residence — не просто стильний, екологічний, енергоефективний і інноваційний житловий комплекс. Це ретельно продуманий простір для комфортного життя, виховання дитини, спілкування і повноцінного відпочинку після насиченого подіями дня. Реалізацією займається SAGA Development, відома на ринку нерухомості завдяки таким проектам, як район RYBALSKY, житлові комплекси бізнес-класу CHICAGO Central House, EINSTEIN Concept House, RESIDENT Concept House і ін.

Так має виглядати O2 Residence

Що важливо знати про новий проект O2 Residence

Житловий комплекс O2 Residence буде складатись з дванадцяти 7-поверхових будинків. Об’єкт відповідає стандартам нерухомості комфорт-класу.

Козир нової резиденції — розташування в екологічно чистій зеленій зоні. Будинок знаходиться в лісі біля озера. Щоранку резиденти зможуть прокидатися під спів птахів. На дахах передбачені лаунж-зони, де можна зустрічати новий день, насолоджуючись чашкою кави, і проводжати заходи за келихом вина. А якщо необхідно ваша присутність в столиці, дорога до центру займе близько 30 хвилин на автомобілі.

Для сімей з дітьми особливо важлива безпека — і на цьому також зроблений акцент. Житловий комплекс буде знаходитися під цілодобовою охороною, без дозволу резидентів сторонні не зможуть пройти на його територію. У місцях загального користування будуть встановлені камери відеоспостереження, що синхронізуються зі смартфоном.

Передбачено консьєрж-сервіс, що забезпечує щоденний комфорт. Бронювання столика в ресторані, покупка квитків в театр, доставка квітів, вигул собаки — ці та інші побутові завдання можна буде делегувати.

Чому O2 Residence?

Є як мінімум п’ять причин придбати квартиру в O2 Residence:

Без обмежень. Під час будівництва будинків можна перепланувати житловий простір відповідно до ваших потреб. У квартирі є можливість втілити будь-які інтер’єрні ідеї.

Квартири для тих, хто цінує комфорт і стиль. У денний час приміщення наповнені природним світлом. Резиденти зустрічають світанки і проводжають заходи з видом на ліс.

Насичена внутрішня інфраструктура. На території O2 Residence буде працювати освітній комплекс, що включає дитячий сад нового покоління і початкову школу. Дитина зможе спілкуватися з однолітками в дитячому ігровому клубі. Заплановано відкриття кафе та ресторану. До елементів внутрішньої інфраструктури відносяться продуктовий і квітковий магазини, хімчистка.

Спорт. Заплановано облаштування прогулянкових, бігових і велодоріжок. На території O2 Residence буде все необхідне для занять фітнесом, йогою і тенісом. Передбачено пункт прокату велосипедів та лиж.

Дозвілля. Поруч з резиденцією буде знаходитися O2 Escape Resort, призначений для оздоровлення, релаксу і спілкування.

Актуальну вартість і умови покупки нерухомості в O2 Residence дізнавайтеся у відділі продажів а обговорити з іншими інвесторами переваги та недоліки ЖК можна на форумі.

Оставить комментарий