Чи потрібен тамада на сучасному весіллі?

Чи потрібен тамада на сучасному весіллі? Сьогодні існує багато фірм, які займаються підготовкою та проведенням весіль. Вам можуть запропонувати справжнє шоу — і все за помірну плату. Але весілля — це сімейне торжество, тому перетворювати його в атракціон не варто. Найкраще підшукати справжнього тамаду, який зможе надати вашому весіллі неповторний шарм.

Тамада — це весільний генерал, розпорядник торжества. Це не можна назвати професією, бо це стан душі. Людина повинна бути веселою, енергійною і доброзичливою. Головне завдання, яке вирішує тамада — це створення теплої домашньої атмосфери. Звичайно, на підготовку будь-якого весілля йде багато часу, тому що кожна пара вимагає індивідуального підходу. Справжній тамада завжди чітко продумає програму, конкурси — і тільки потім проведе захід. Він поспілкується з нареченим і нареченою, з’ясує смаки, уподобання. Адже першокласний тамада повинен розважати гостей іскрометними жартами — і, при цьому, не опускатися до вульгарності.

Останнім часом молодята намагаються заощадити — і запрошують для проведення весілля своїх знайомих. Однак така економія може бути дуже плачевною. Адже ваші знайомі в запалі можуть видати компрометуючу інформацію або ваш маленький секрет. Тоді своє весілля ви точно запам’ятаєте надовго!

Як бачите, тамада — це головна людина на будь-якому весіллі. І до вибору кандидата на цю почесну посаду потрібно підходити серйозно. Запитайте знайомих, друзів і родичів, вивчіть всі пропозиції. Не соромтеся зустрічатися з різними людьми і розпитувати їх, проводити своєрідне тестування. Тільки при особистій зустрічі ви напевно зможете сказати, ваш це тамада або він вам абсолютно не підходить.

Якщо ви до цих пір сумніваєтеся: потрібен тамада на сучасному весіллі чи це лишнє. Відповідь однозначна: тамада необхідний. У цій справі не може бути універсальних рішень. Скільки людей, стільки думок. Одному потрібна спокійна, урівноважена людина, яка проведе захід в розміреному і спокійному темпі. А інші воліють жвавого, спритного і невгамовного тамаду, який стане справжнім феєрверком емоцій. Все залежить від темпераменту нареченого і нареченої, від традицій у цій місцевості.

Якщо ви хочете справжнього свята — звертайтеся до перевірених і досвідчених людей. Це буде кращою гарантією благополучного і красивого початку сімейного життя.

Статті по темі:

Как провести собеседование со свадебным тамадой
Без тамады праздник может получиться скучным