Індекс споживчої довіри в Британії виріс

Індекс споживчої довіри в Британії виріс Зростання індексу споживчої довіри у Великобританії свідчить про поступове поліпшення економічної ситуації в країні, пише англійське видання The Independent. В даний час він вже становить 115 пунктів.
Цей рівень споживчої довіри за серпень 2013 виявився найвищим, починаючи з листопада 2011 року. Як свідчить банк Lloyds, індекс виріс завдяки тому, що на ринку праці Великобританії, а також на ринку нерухомості складається сприятлива ситуація для того, щоб населення країни було впевнене в подальшому поліпшенні економічної ситуації. Представники банку вважають, що подібне зростання в економіці очікувався у зв’язку з позитивною статистичною звітністю по країні за 2-й квартал 2013 року, тому не виглядає дивним.

Індекс споживчої довіри Британії, який став показувати позитивну динаміку, говорить про те, що населення країни готове витрачати більше коштів на споживання товарів і послуг, у тому числі вироблених на території Великобританії. Якщо це дійсно відбудеться, то економіка отримає подальший стимул для розвитку за рахунок зростання внутрішнього попиту.

Статті по темі:

Депозиты для всей семьи
Как забрать сбережения, если банк обанкротился?