Оренда квартири подобово: ціни та умови

квартири подобово Зняти квартиру подобово зараз набагато зручніше, простіше і дешевше, ніж забронювати номер у готелі. У квартирі є всі зручності, яких може не бути в готельному номері. Адже такий номер, по суті, це ліжко для сну, шафа для речей і тумбочка для різних речей. Звичайно, ви можете розраховувати і на холодильник. Окремий санвузол і нормальна душова кабіна, а вже, тим більше, ванна кімната в недорогому готелі — це рідкість.

У найманій квартирі ви можете приблизно за ті ж гроші мати окрему ванну кімнату, пральну машинку та іншу побутову техніку, а також кухню, на якій є можливість приготувати їжу, щоб не витрачатися на походи по ресторанах, кафе. Ще один плюс такого тимчасового житла в тому, що зараз власники квартир можуть без проблем видати вам всі необхідні документи про відрядження. Іноді відсутність таких документів у найманій квартирі — це необхідність жити тільки в готелі.

Середня вартість простого готельного номера для прикладу у Києві становить 500-600 гривень добу, а однокімнатну квартиру можна зняти за 250 — 300 гривень на добу. Різниця в ціні, як бачимо, в два рази. Тобто за гроші, які можуть піти на оплату звичайного і нічим не примітного готельного номера можна орендувати навіть двокімнатну квартири. Зручностей в такій квартирі набагато більше, ніж в готелі, в окремих випадках немає навіть ніяких обмежень по заселенню і виселенню з тимчасового житла в строго зазначений час.

Якщо у вас немає достатньої кількості грошей для оренди квартири, то можна скористатися послугами хостелів, у яких ліжко-місце на добу коштує приблизно 100-120 гривень. Звичайно, умови трохи нагадують гуртожиток, але в якості бюджетного варіанту, хостел — це відмінна ідея. До того ж, сучасні хостели добре обладнані різною побутовою технікою, в них є спільна кухня, доступ до мережі Інтернет, а також телевізор в загальній кімнаті. Зазвичай хостели розміщені на центральних вулицях міста, для того, щоб всі приїжджі відвідувачі міста легко могли знайти всі пам’ятки.

Між іншим, саме хостели користуються великою популярністю у всіх мандрівників, адже вони є в кожній, навіть найвіддаленішій від цивілізації, країні. А ось готелі за кордоном — це задоволення не для економного мандрівника. З низькою ціною на хостел може стояти поруч тільки вартість номера в мотелях, які набули поширення у Сполучених Штатах Америки.

Статті по темі:

Чувствуйте себя как дома – посуточная аренда квартир
Квартира на сутки в Москве — прекрасная альтернатива гостинице!
Сколько стоит аренда квартиры в Киеве в преддверии Нового года