Переваги столичного ЖК «Сучасний квартал»

«Сучасний квартал» — житловий комплекс комфорт-класу, який зводиться в житловому масиві Відрадний, на проспекті Космонавта Комарова, 9б. Проектом передбачено будівництво трьох 16-поверхових будинків, об’єднаних спільною територією, яка планується закритою від автомобілів і сторонніх. Технологія будівництва «Сучасного кварталу» — монолітно-каркасна, стіни заповнюються цеглою і газоблоками. На перших поверхах будинків розмістяться об’єкти інфраструктури: супермаркет, кав’ярні, аптеки, а також власний дитячий сад комплексу.

Скріншот сайту ЖК Сучасний квартал

Транспорт: електричка, трамваї, маршрутки

У 250 м від новобудови «Сучасний квартал» розташовані зупинки трьох видів громадського транспорту: станція міської електрички «Борщагівська», швидкісних трамваїв «Вацлава Гавела» і зупинка маршруток.

Інфраструктура: дитячий сад на території

Вранці на рахунку кожна хвилина, і відвести дитину в садок, розташований прямо у дворі — окреме задоволення. Забудовник ЖК «Сучасний квартал» подбав про те, щоб мешканці комплексу не втрачали дорогоцінний час і зарезервував одне з приміщень перших поверхів під дитячий садок.

Безпека: двір без машин і відеоспостереження

Прибудинкова територія «Сучасного кварталу» буде закрита для входу сторонніх і проїзду автомобілів. Для них передбачено наземний паркінг по периметру будинків, який буде знаходитися під цілодобовим відеоспостереженням.

Для естетів: красивий двір

Внутрішні двори ЖК «Сучасний квартал» будуть не тільки функціональними, але і красивими: забудовник висадить тут дерева і декоративні кущі, облаштує прогулянкові алеї і встановить фонтани.

Для неодружених і сімейних: квартири різних площ

Вибір житла в новобудові «Сучасний квартал» досить широкий: в наявності є смарт-квартири площею 29 кв. м і трикімнатні на 76,68 кв. м — всього 15 варіантів планувань.

Планування: особистий санвузол і гардеробна

У всіх квартирах ЖК «Сучасний квартал», крім самих маленьких однокімнатних, передбачено місце для вбиральні. У деяких плануваннях двокімнатного житла по два санвузли, один з яких примикає до спальні.

Ціна: від 16 000 грн за кв. м.

Вартість квартир в новій черзі «Сучасного кварталу» стартує з 16 тис. грн. за кв. м.

Розстрочка: виплати протягом трьох років

Забудовник ЖК «Сучасний квартал» пропонує інвесторам оформити покупку житла в розстрочку. Перший внесок — від 30%, залишок неоплачених квадратних метрів виплачується рівними частинами протягом трьох років. Чим менший перший внесок, тим дорожче квадратний метр. Залишок суми не прив’язується до курсу долара. Далі вартість буде перераховуватися за поточною ціною одиниці площі.

Дати освіту: школи і вузи в пішій доступності

В радіусі кілометра від «Сучасного кварталу»-вісім дитячих садків, три загальноосвітні школи, ліцеї КПІ і «Престиж», а також безліч вищих навчальних закладів: Київський медичний коледж, Вище училище машинобудування і комп’ютерних технологій, корпусу Національного авіаційного університету.

Тихе місце: шумозахисні екрани

Багатьох потенційних інвесторів бентежить, що в 300 м від новобудови проходить залізничне полотно. З цією проблемою забудовник планує впоратися установкою шумозахисних екранів вздовж шляхів.

Завжди тепло: автономна котельня

Жителі «Сучасного кварталу» не залежатимуть від міських графіків початку і кінця опалювального сезону. Подача тепла буде здійснюватися за допомогою власних автономних котелень, розташованих на даху будинку.

Архітектура: сила в простоті

Відповідаючи назвою комплексу, архітектура будівель ЖК «Сучасний квартал» буде сучасною і лаконічною: прямі лінії, великі площі скління, стримані кольори.

Вивчення переваг житлового комплексу «Сучасний квартал» дозволяє резюмувати: тут буде комфортно жити сім’ям з дітьми різного віку (безліч садів, шкіл і вузів в житловому масиві). Вартість квадратного метра і можливість оформити квартиру в розстрочку робить покупку житла в новобудові доступною для тих, хто не має в своєму розпорядженні великою сумою на придбання квартири.

Оставить комментарий