Спеціальні ціни на житло в ЖК «Теремки»

ЖК «Теремки» будують в Голосіївському районі столиці, в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Іподром», за адресою: вул. Академіка Заболотного, 15.

Виданню стало відомо, що компанія «Інтергал-Буд» продовжила термін спеціальної пропозиції на покупку житлової нерухомості в ЖК «Теремки». Так, купити квартиру зі знижкою до 12% тепер можна до 30 вересня 2019 року. Відзначимо, що на сьогодні в комплексі забудовник реалізує житло площею від 47,86 до 83,41 кв. м, де запроектовано від однієї до трьох кімнат. Вартість квадратного метра по комплексу стартує від 16 100 грн.
Дізнатися докладніше про доступні плануваннях, а також розрахувати повну вартість квартири з вигодою можна у відділі продажів по телефону: +38 (044) 390 94 35.

Коротко про житловий комплекс «Теремки»

Спеціальні ціни на житло в ЖК «Теремки»
«Теремки» — житловий комплекс комфорт-класу, де будуть з’єднані переваги заміського життя і комфорт сучасного міста. У п’яти будинках, які зводять в перспективному масиві, запроектовано 1898 квартир, а також нежитлові площі для комор.
У комплексі передбачена власна інфраструктура. Комерційні приміщення, заплановані на перших поверхах новобудов, відведуть під закладу соціально-побутової сфери. Генеральний план передбачає на території наземні автостоянки і підземні паркінги, дитячі та спортивні майданчики, різноманітні зони відпочинку, а також дитячий садок.
Завдяки близькому розташуванню великих зелених зон і власної парковій зоні площею 5 га, у жителів комплексу завжди буде можливість насолоджуватися відпочинком і приємними прогулянками на свіжому повітрі.
Ознайомитися з відгуками про проект, а також висловити власну думку щодо його характеристик і локації можна на форумі ЖК «Теремки».