В Україні стартували продажі оновленого Hyundai ix35

В Україні стартували продажі оновленого Hyundai ix35 Компанія ТОВ «Хюндай Мотор Україна» оголосила про початок продажів оновленої версії популярної і Україні моделі Hyundai ix35. Вперше рестайлінгова версія була показана на міжнародному автошоу в Женеві. Тепер модернізований «тридцять п’ятий» добрався і до України, — повідомляє видання новости Украины.

Зовні автомобіль не сильно змінився: у нього з’явилися трохи видозмінена решітка радіатора, біксенонова головна оптика з «квадратними» лінзами і смужками світлодіодних габаритних ходових вогнів, а також задні світлодіодні фари. Крім зовнішніх змін автомобіль отримав покращений інтер’єр. Зміни відбулися не тільки в ергономіці та архітектурі, а й стосуються матеріалів обробки і якості збірки. З додаткових опцій можна відзначити панель приладів SUPER VISION з TFT- дисплеєм, підігрів керма, трирежимний підсилювач керма Flex Steering, який дозволяє варіювати зусилля і рівень зворотного зв’язку на рульовому колесі, передній парктроник, нові литі диски R 17 / 18.

Якщо говорити про технічну начинку, то модель отримала новий чотирициліндровий бензиновий мотор 2.0 Nu з безпосереднім уприскуванням палива, який покликаний замінити старий дволітровий двигун Theta — II з розподіленим уприскуванням. Турбодизель такого ж робочого об’єму не міняли, але його модернізували: у нього з’явилася нова система рециркуляції відпрацьованих газів.

В Україні будуть доступні чотири комплектації ix35 — Comfort, Express, Style і Top. Ціна автомобіля стартує від 249 700 грн. При цьому власник « ікси » вже отримає в базовій комплектації такі серйозні опції як подушки безпеки, систему ABS, двозонний клімат -контроль з системою антізапотеванія стекол, електропакет, круїз-контроль, підігрів передніх і задніх сидінь, підігрів передніх склоочисників, бортовий комп’ютер і багато інше.

Hyundai ix35FL можна придбати в будь-якому офіційному дилерському центрі Hyundai.

Нагадаємо, що спадкоємець Hyundai Tucson — Hyundai ix35 — вперше з’явився в Україні у квітні 2010 року.